یکى از چیزهائى که من میخواهم بخصوص به تشکلهاى دانشجوئى توصیه کنم، این است که به طور جدى به کارهاى فکرى و فرهنگىِ برنامهمند و هدفمند و عمیق بپردازند .
دربارهى مسائل گوناگون کشور – مثل همین چیزهائى که دوستان گفتند – کار کنید . فرض کنید شما دربارهى بانک مرکزى، دربارهى نظام سلامت، دربارهى مسئلهى جهاد اقتصادى تحقیق میکنید. این بسیار خوب است، اما به اینها اکتفاء نشود. دربارهى مسائل کلامى، کارهاى عمیق انجام بگیرد.
یک توصیهى دیگر ما هم این است که تشکلهاى دانشجوئى با هم همفکرى و همکارى و همدلى نشان بدهند. حالا من نمیخواهم یک چیزى را حتماً یک پیشنهاد قطعى بکنم، اما به نظر آدم میرسد که مثلاً یک مجمع هماهنگ کنندهاى بین این تشکلها وجود داشته باشد تا تشکلها همجهت پیش بروند. البته جهتهاى کلى تقریباً با هم یکسان است، خوب است. نمیخواهیم هم بگوئیم که این تشکلها با مختصاتى که هر کدام دارند، بایستى این مختصات را همه یککاسه کنند؛ نه، تنوع و مختصات گوناگون در تشکلها هیچ ایرادى ندارد؛ منتها در جهتگیرىها، در پیشرفت به سمت اهداف انقلاب، یک هماهنگى انجام بگیرد تا بتوانید بر محیط دانشجوئى اثرگذارى کنید. تشکلها باید بتوانند بر محیط دانشجوئى اثرگذارى کنند.
منبع: www.armaniust.ir
نظرات شما عزیزان:
...
